O PODJETJU SMAK PRINTTISK

SMAK printtisk je grafično in tiskarsko podjetje prisotno na domačem in tujem tržišču že od leta 1990. V podjetju smo se v 25 letih delovanja specializirali za izdelavo samolepilnih etiket v polah ter odprli enega najsodobnejših studiev za digitalni tisk v regiji.

Nudimo vam  storitve personaliziranega digitalnega tiska, grafičnega oblikovanja, zlatotiska in tiskarske dodelave (razrez, zgibanje, plastifikacijo...). Ukvarjamo se tudi s flekso, ofset in toplotnim tiskom ter poskrbimo za vašo podobo od ideje do končnega izdelka.

Smak Murgelj sp 120px 

RAZVOJ SAMOLEPILNIH ETIKET SMAK

Zgodovina blagovne znamke SMAK sega v zgodnja devetdeseta, ko smo v SMAK printtisku na laserskih tiskalnikih tiskali variabilne podatke na samolepilne nalepke drugih proizvajalcev. Pri tem smo si nabrali veliko izkušenj z različnimi samolepilnimi materiali in odpravljali številne težave, ki jih je na tiskalnikih povzročala uporaba le teh. Zaznali smo potrebo po novi blagovni znamki in želeli ponuditi trgu kakovostnejše nalepke v polah, ki bi zaščitile tiskalnike in bile cenovno ugodnejše.

Tako je nastala blagovna znamka samolepilnih etiket SMAK, ki se danes uporablja za različne namene tako v pisarnah, kot tudi v industriji, logistiki in povsod, kjer je označevanje podatkov ključnega pomena.

trademark timeline slo

SMAK printtisk, Silvester Murgelj s.p
Prečna 9, 8000 Novo mesto, Slovenija

  Tel:   +386 7334 8516
  Fax:  +386 7334 8517

slide 4 one book s  

 

    NOVO   

    Nova embalaža