O SAMOLEPILNIH ETIKETAH SMAK

Samolepilne etikete SMAK so vrhunske etikete v A4 polah, ki jih že 15 let pod budnim očesom strokovnjakov izdelujemo iz certificiranih in preizkušenih materialov. Etikete so prilagojene tisku v različnih tiskalnikih, tiskarskih in fotokopirnih strojih. Raznolike zgornje plasti omogočajo zelo jasne barvne izpise, skrbno izbrana lepila pa omogočajo dober oprijem na različne površine.

Samolepilne etikete SMAK ponujajo rešitve na številnih področjih, še posebej pa so oblikovane za označevanje informaciji v pisarnah, industriji, logistiki ter v grafiki.

KAKOVOST

V podjetju imamo razvit sistem kakovosti, kjer kontroliramo vhodni material, spremljamo vmesne faze ter ocenimo končni produkt. Tehnološki proces nenehno izpopolnjujemo, zato z veseljem sprejemamo povratne informacije uporabnikov etiket.

IZREZI PO MERI

Samolepilne etikete SMAK so dobavljive v več kot 70 izsekanih dimenzijah na polah. Njihova velika odlika in prednost je v izrezu po meri. Izrez po meri pomeni, da se etikete z orodji izseka po naročilu in se v proizvodnji ne hrani na zalogo. Sveže izsekane etikete uvrščamo v višji kakovostni razred, saj se lažje odlepijo in so bolj priporočljive za rabo v vseh vrstah tiskalnikov.

ZAŠČITA TISKALNIKOV

Samolepilne etikete SMAK varujejo tiskalnike, saj so izdelane s tehnologijo odvzetih robov. Z uporabo naših etiket preprečite odtise lepila na valju tiskalnika, s tem pa preprečite številna zatikanja pol in potencialno okvaro tiskalnika.

IZBRANI MATERIALI

Samolepilne etikete SMAK so dobavljive v različnih materialih. Glede na vaše potrebe lahko izbirate med etiketami z zgornjo plastjo na osnovi papirja in med poliestrskimi etiketami. Vsak material ima svoje značilnosti in kvalitete, ki jih lahko bolj natančno spoznate pod zavihkom, če v zgornjem levem meniju izberete material, ki vas zanima.

SMAK printtisk, Silvester Murgelj s.p
Prečna 9, 8000 Novo mesto, Slovenija

  Tel:   +386 7334 8516
  Fax:  +386 7334 8517

slide 4 one book s  

 

    NOVO   

    Nova embalaža